Maak een eerste afspraak Ik heb een spoedgeval 024 378 77 44
NL / EN
MENU

Deel ook je ervaring met ons

Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen

Marlieke en Tim

24-03-2024

We hebben jullie begeleiding ervaren als ontzettend warm en betrokken, het voelde vanaf het begin vertrouwd. Dankjewel lieve allemaal, en Hanneke in het bijzonder voor de waardevolle begeleiding tijdens de mooie bevalling van onze zoon Abel.

Sissi van der Put-Stocks

22-03-2024

Tijdens de zwangerschap van ons eerste kindje, vielen wij onder de zorg van Verloskundige Praktijk Nijmegen West. We hebben een GEWELDIGE ervaring gehad gedurende de zwangerschap. Ze staan altijd voor je klaar en je kan altijd contact met ze opnemen betreft zorgen die je je maakt. Wij hadden tijdig aangegeven dat we voor een eventuele inleiding wilden gaan als het een grote baby was, omdat ikzelf iets heb overgehouden van mijn eigen geboorte. Ook hiervoor hadden ze gehoor, we kregen nog een extra groeiecho en werden doorverwezen naar het ziekenhuis. Zonder de inzichten die zij ons hebben gegeven, zouden wij lang niet zo relaxt de bevalling in zijn gegaan. We zijn de dames van de praktijk super dankbaar voor de fijne begeleiding en zorg!

Faiza Rashid

16-03-2024

Ik ben heel tevreden over deze praktijk. Ik voelde mij welkom en ik ben heel liefdevol en met veel aandacht bijgestaan.

Diana Versteegh-Jansen

13-03-2024

Een fijne gesteunde tijd gehad zo door de 9 maanden heen. Stuk voor stuk aardige dames. Ik had een droom zwangerschap, dus heb ze alleen gezien en gesproken op de afspraken. Mijn bevalling begon 'snachts, dus je belt iemand uit bed.. maar wat een steun en zo fijn! Heel de bevalling hebben we samen mogen doen (Rianne), toen ik dacht dat ik het niet meer kon, sleurde jij me er weer doorheen! Je maakte en hield me rustig. Ik kijk terug op een goede snelle bevalling, had het niet zonder je willen doen, dankjewel! Iedereen, bedankt.

Maria

12-03-2024

Fijne verloskundige. In begin daar geweest en begrepen mijn zorgen over me medische achtergrond enz meegedaan aan de 13 weken echo voor de wetenschap en ondertussen medisch overgenomen door het ziekenhuis. Naar de bevalling weer met jullie in contact gekomen en is iemand langs geweest en telefonisch contact gehad super verlopen. Fijn dat het allemaal samen werkt de instanties zo. Morgen nog huisbezoek van de huisarts en overmorgen het consultatiebureau op bezoek dan is alles zover geregeld. Bedankt voor de goede zorgen

Rim Abdulhafiz

26-09-2023

Ik ben heel tevreden mee. Ik had een goed hulp van jullie. Dankjewel voor alles!

Lieneke

08-09-2023

Ik heb mij tijdens mijn zwangerschap zeer welkom gevoeld in jullie praktijk. Bedankt voor de goede zorgen en ook het opvangen toen de vliezen te vroeg braken en de overdracht naar het ziekenhuis. Een volgende zwangerschap hoop ik weer onder jullie kundige leiding te mogen doorlopen.

Nicole Verheuvel

28-08-2023

Tijdens de zwangerschap was ik onder behandeling in het ziekenhuis dus heb ik geen kennis kunnen maken met de verloskundigen en de praktijk. Na ontslag uit het ziekenhuis met mijn pasgeboren kindje heb ik geweldige begeleiding ontvangen van alle verloskundigen van de praktijk. Zowel bij mij als bij mijn kindje waren er wat problemen, maar ik kon iedere dag rekenen op een rustige uitleg, goede zorg en adequate adviezen. Ik kan deze praktijk en de medewerkers aan iedereen aanraden. Bij een eventuele volgende zwangerschap zal ik zeker weer verloskundige zorg in deze praktijk aanvragen.

Nancy

19-06-2023

Ik heb mij vanaf de 1e afspraak erg fijn gevoeld in deze praktijk. Erg lieve en behulpzame verloskundigen. Helaas kwamen we er in week 32 achter dat ik zwangerschapsvergiftiging had waar acuut op gehandeld moest worden in het ziekenhuis. Ik ben erg dankbaar voor de oplettendheid van de verloskundige, want dat is de rede dat dit een goede afloop heeft gehad. Ik kan jullie daarom niet genoeg bedanken!

Phuong

23-05-2023

Ik ben bij beide zwangerschappen ontzettend goed begeleid. Lieve, warme, gezellige en kundige verloskundigen. Mega dank aan Hanneke en Jasmin voor het begeleiden van de 2e bevalling. Ik had me geen beter duo kunnen wensen en raad deze praktijk zeker aan!

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/verloskundepraktijk-verloskundige-praktijk-nijmegen-west-nijmegen-3027603