Maak een eerste afspraak Ik heb een spoedgeval 024 378 77 44
MENU

Deel ook je ervaring met ons

Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen

Nadiya Malik

07-05-2023

Started with your team little later at around my 36th week of pregnancy, I was guided and eductaed very well about the remaining journey. The whole team was very helpful in explaining all the questions pre and post pregnancy. Regards Nadiya.

Jamy

02-04-2023

Het was mijn derde zwangerschap en het voelde als thuiskomen ;). Ik ben alle drie de keren erg goed begeleid door de verloskundigen van Nijmegen West. Ze hebben echt persoonlijke aandacht voor je wat ik erg prettig vind. Ook is er ruimte voor eigen wensen en ideeën en het uiten van je zorgen. Indien deze aanwezig zijn doen ze alle moeite om ze weg te nemen. Goede support tijdens de bevalling. Met name tijdens mijn derde bevalling kon ik goed merken dat ze weten hoe je in elkaar steekt en wat je nodig hebt. Tevens erg kundig en professioneel. Ik kan deze praktijk iedereen aanbevelen. Bedankt voor de goede zorgen!

Martyna

15-03-2023

Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze verloskundugenpraktijk. Ik voelde me gehoord en dat geeft vetrouwen. Er is veel tijd en aandacht voor je wensen en om je zorgen te kunnen uiten. ik heb de begeleiding van de dames tijdens mijn zwangerschap en bevalling als zeer positief ervaren. Ik voelde me altijd veilig en vond de dames erg professioneel en kundig.

Laurie en Giel

24-01-2023

Super fijne ervaring met verloskundige praktijk Nijmegen West! De verloskundigen nemen uitgebreid de tijd voor je, zijn empatisch, denken met je mee en bieden maatwerk indien nodig. Bij een eventuele volgende zwangerschap zouden we absoluut weer opnieuw voor deze praktijk kiezen. Nogmaals dank voor alle goede zorgen!

Jip & Moniek

16-01-2023

Ook bij onze tweede zwangerschap gekozen voor deze praktijk. Iedereen is even betrokken. Er hangt een fijne en open sfeer. Je voelt je er meteen op je gemak. We zijn heel blij dat wij opnieuw bij jullie terecht konden!

Merel Verhoeven

23-11-2022

Wat zijn wij ontzettend fijn begeleid bij Nijmegen-West. Elke verloskundige is enorm betrokken en de afspraken waren ook nog eens altijd gezellig. Het was ons eerste kindje en dan is natuurlijk alles nieuw. Door de afspraken kreeg ik veel vertrouwen in de zwangerschap en bevalling en op beide kijk ik dan ook erg positief terug. Het zijn allemaal dames met ontzettend veel passie voor het vak. Ik ga de afspraken nog missen! Mocht er een tweede komen, dan gaan we zeker weer hier heen. Bedankt allemaal!

Floris en Elaine

01-07-2022

Wij zijn erg fijn en prettig begeleid tijdens de zwangerschap en de bevalling. Niets anders dan complimenten en lof voor de professionele en persoonlijke begeleiding. Alle dames van de praktijk zijn zorgzaam en vriendelijk en geven je het gevoel dat je altijd met al je vragen, twijfels of opmerkingen bij hen terecht kunt. Wij zouden deze praktijk zeker aanraden aan andere, en terug komen mocht er ooit nog een kindje bijkomen.

Melissa Riley-Leurs

21-06-2022

Niet voor niets kozen wij ook tijdens onze derde zwangerschap voor Verloskundige Praktijk Nijmegen-West! Het team dames is zeer professioneel, heel nuchter en enorm behulpzaam. Wij kijken terug op een fijne begeleiding tijdens onze zwangerschappen en waren erg blij dat jullie deze keer ook de bevalling mochten doen. Dankjewel! Groeten, Familie Riley

Florina Beta

22-05-2022

Bedankt voor de prettige en goede begeleiding tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de bevalling.Een fijne warme sfeer, professionele medewerkers en goed bereikbaar voor vragen! We zijn tijdens onze eerste zwangerschap fijn begeleid en zouden zeker nogmaals voor jullie praktijk kiezen. Liefs en groetjes Florina, Bogdan en Natalia-Maria.

Victoria Korytchenko

12-04-2022

Ik sluit me volledig aan bij vorige recensies! Alleen maar positief… Kundig, zorgzaam en persoonlijk! Raad ik iedereen aan die er niet uit komt met zoektocht naar verloskundige…

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/verloskundepraktijk-verloskundige-praktijk-nijmegen-west-nijmegen-3027603